Kukkien aika!

Nyt innostuimme paperikukista! Keräsimme kaappien kätköistä silkki- ja kreppipapereita, taipuisia pahveja, notkeaa kukkalankaa, oh...
Nyt innostuimme paperikukista!
Keräsimme kaappien kätköistä silkki- ja kreppipapereita, taipuisia pahveja, notkeaa kukkalankaa, ohutta, kullanhohtoista rautalankaa, paperiliimaa, liimapyssyn, cocktail- ja varrastikkuja, kultakynän, sakset, pensseleitä ja vesivärit. Lisäksi tarvitsimme rutkasti leikki- ja kokeilumieltä!
Leikkelimme, taivutimme, kääntelimme ja venyttelimme papereita kukkien terä-, emi-, verho- ja hedelehdiksi, sekä varsiksi. Kukkalanka ja ohut rautalanka taipuivat mielemme mukaisiksi ja sitoivat terälehdet ja nuput kukinnoiksi. 


Yhdistelimme värejä rohkeasti ja sukelsimme satumaiseen kukkien maailmaan. Näimme valmiissa kukissamme hippasen artnouveauta, liisaihmemaata, hienoista dramatiikkaa, kesäistä kukkaketoa, unenomaisuutta ja iloista tekemisen meininkiä!

Keräsimme kukkia kimpuiksi ja kransseiksi. Koristelimme kukilla lahjapaketin ja kokeilemme niitä myös kattauksessa! Joku kukka sopinee myös hiuskoristeeksi kevään juhliin!


Kukkatalkoissa Erika, Minna ja Jatta
Kuvat Erika Luoto

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kauniita ,herkkiä vain milikuvitus on rajana .

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tekee mieli tehdä kokonainen kukkaketo, kun on kerralla päässyt vauhtiin!

    VastaaPoista

Instagram

Flickr Images